Cea mai păguboasă și nerealistă percepție despre site-uri este cea în care oamenii au impresia că au achiziționat un site, l-au construit și gata, acum se folosesc de el ca de un obiect fizic simplu fără să se mai lucreze la el. Adevărul este diferit întrucât un site trebuie întreținut în mod profesionist pentru a avea rezultate.
WebKings asigură un serviciu optim de mentenanță în funcție de nevoile specifice ale site-ului. De la actualizarea informațiilor la schimbarea setărilor și până la reîmprospătarea elementelor de design și a uneltelor de navigare pe pagină, totul face parte dintr-un sistem care trebuie bine întreținut pentru a genera cele mai bune rezultate.
La WebKings îți oferim în mod garantat servicii complete de mentenanță, webdesign și grafică online sau campanii și elemente ce țin de marketing online. De la ilustrarea și prezentarea produselor și serviciilor în rețele sociale și până la menținerea nivelului optim de responsiveness, ne ocupăm de site-ul creat în detaliu, mai ales asupra aspectelor importante ale sale.
Grafica online este deosebit de importantă pentru imaginea întregului concept de business și nu doar a produselor prezentate. De asemenea, imaginile, logo-urile, afișele și bannerele publicitare sunt elemente importante care țin de grafică și care expuse și descrise în mod profesionist contribuie la consolidarea brand-ului.
Alege cu încredere serviciile flexibile WebKings ale unei echipe tinere și cu experiență deopotrivă prin care afacerea ta va crește în imagine, operabilitate și chiar vânzări. Contactează-ne oricând pentru întrebări legate de orice aspect ce ține de mentenanță și web design.